Velkommen til MC Inspirations hjemmeside med tilhørende blog.

Det har været en lang rejse at nå hertil. Der har været mange forviklinger i vejen for at jeg kunne få gennemført mine ønsker om at få min hjemmeside tilbage. Temaerne har ikke været nemme at håndtere og få alt flettet sammen til at andre kan se hvad jeg har lavet igennem tiden, har også været fuld af forviklinger.

Jeg håber at du nyder min sider og har du ønsker eller kommentarer er du velkommen til at skrive i kommentar boksen.

It has been a long journey to get here. There have been many complications in the way that I could have my wishes to get my website back fulfilled. The themes have not been easy to handle and get everything intertwined so that others can see what I have done over time, have also been full of intricacies.

I hope you enjoy my pages and have any wishes or comments feel free to write in the comment box.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er MC_Div_031.png

Tak for dit besøg ~ Thank you for your visit

Categories: Indlæg

0 Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: