Jigsaw Puzzles

#001

As this is shown on my Facebook Page as well as here you might get the post twice.
But !! Hopefully, you will find this exciting at least if you like Puzzles on your Computer. The images I used to these ones are downloaded from the Internet so therefore you will be able to download these for free. My own ART, it is both paintings and photographs I will charge for each. I will mention this when it is uploaded.

All the Thumbnails will be in Black and White but the Puzzle itself is in colours.

Du vil måske få dette indlæg to gange hvis du både følger med her og på min Facebook side. MEN !! Forhåbentlig vil du synes at der er spændende at få dette da du måske kan lide at spille puslespil på din computer. Disse billeder jeg har brugt her er nogle jeg har hentet fra internettet så derfor er det gratis at hente disse spil hos mig. De puslespil jeg laver af min Kunst og mine fotografier vil jeg tage et lille beløb for. Jeg vil give besked når de er sat op på min blog.

Alle miniature billederne vil være i sort/hvid men selve puslespillene er i farver.

Idag er det disse dejlige fugle som er puslespillet. Klik på billedet for at hente filen som er en RAR fil og indeni er der et billede og exe til at starte spillet.

Today it is these great birds:

Click the image to download:

 

Tak for dit besøg.

Thank you for your visit

This post has already been read 281 times!

A heartfull thank you for your comment - En hjertelig tak for din kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: